Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Sales

For your pre-sales, upgrade, and any other sales-related concerns

 Billing Department

For your refund, credit, and any other billing related concerns